Кабмін звільнив керівництво Митної служби (оновлено)

кабмін

Кабінет міністрів звільнив виконувача обов’язків голови Митної служби В’ячеслава Демченка та двох його заступників.

Об этом сообщает Криминал РУ


Відповідні кадрові рішення були ухвалені на засіданні у середу, 1 лютого, повідомляє пресслужба уряду.

Зокрема, Кабмін визнав таким, що втратило чинність, розпорядження про тимчасове покладення виконання обов’язків голови Державної митної служби на В’ячеслава Демченка, однак про його звільнення не повідомляється.

Водночас Кабмін звільнив Олександра Щуцького з посади першого заступника голови Державної митної служби.

Крім того, уряд порушив дисциплінарне провадження стосовно заступника голови Державної митної служби Руслана Черкасського. На час дисциплінарного провадження його відсторонено від займаної посади.

При цьому Кабмін призначив новим тимчасовим виконувачем обов’язків голови Держмитслужби Сергія Звягінцева, який працює на посаді заступника цього відомства з січня 2021 року, а до цього очолював Державну службу морського та річкового транспорту.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів призначив в.о. голови Митної служби директора департаменту боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил В’ячеслава Демченка у листопаді 2021 року. До цього він очолював Управління розвідки Адміністрації Державної прикордонної служби.

Раніше голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія анонсував звільнення всього керівного складу Державної митної служби.

Источник: Компромат Групп