Лукашенко змусив міністра сільського господарства копатися у землі

Читать на русском

Лукашенко змусив міністра сільського господарства копатися у землі

Лукашенко змусив міністра сільського господарства копатися у землі

Олександр Лукашенко під час ознайомлення з ходом весняних польових робіт у Філії №1 "Цемагро" Білоруського цементного заводу в Костюковичському районі, в оточенні чиновників та придворної преси, провів "ревізію" наявності посіяного насіння. Причому не своїми руками.

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко під час робочої поїздки до Костюковичів Могилівської області ознайомився з ходом весняних польових робіт у філії цементного заводу. Про це йдеться у сюжеті телеканалу "Білорусь".

"Де міністр?", – запитав Олександр Лукашенко, маючи на увазі голову профільного відомства Сергія Бартоша, і наказав йому "шукати зерно" у ґрунті, уточнивши, чи пам’ятає той, на яку глибину необхідно проводити посадку матеріалу.

Чиновник миттєво сів навпочіпки і занурив пальці в ґрунт, запевняючи, що "не забув".

Після цього він відрапортував Лукашенку, що схилився над ним, що зерно посіяне, приблизно, на глибину в 4 см.

"Нормально", – прокоментував "пошукові роботи" політик, уточнивши, що на "легких ґрунтах" зерно може бути посіяне і на глибину до 6 см.

"Ідеально", – резюмував він результати "інспекції".

#first_news_ #новини #білорусь #білоруси #поле #зерно #сільськегосподарство #президент #лукашенко #рекомендації ♬ оригінальний звук — Перші новини