Телеведуча Тетяна Висоцька розповіла, як її чоловік готувався до війни в Україні

Читать на русском

Телеведуча Тетяна Висоцька розповіла, як її чоловік готувався до війни в Україні

Телеведуча Тетяна Висоцька розповіла, як її чоловік готувався до війни в Україні

Тетяна Висоцька зізналася, що її чоловік відчував, що в Україні буде повномасштабна війна і ще у січні 2022 року записався до тероборони.

Телеведуча новин "Вікна" на каналі СТБ Тетяна Висоцька розповіла, що напередодні повномасштабної війни в Україні її чоловік Олексій зібрав баул і чекав дня, коли почнеться війна. Телеведуча в інтерв’ю Аліни Доротюк зізналася, що чоловік її попереджав і відчував, що війна неминуча.

Зокрема, ще на початку січня 2022 року Олексій добровільно пішов у військкомат, щоб відновити свій військовий квиток та записався до тероборони, яка тоді лише формувалася. Після цього він склав баул у якому зібрав мінімальний набір для військового. А після 24 лютого 2022 року одразу добровільно пішов захищати державу. З перших днів чоловік телеведучої був у складі груп, які стояли на захисті столиці. Зокрема, разом із побратимами вони опинились у Гостомелі, куди їх привезли маршрутками.

"Він мені постійно казав, що буде велика війна. Він збирав баул. І зараз, буквально нещодавно згадував: "Пам’ятаєш, як ти сміялася над моїм баулом". Я кажу, я досі не можу збагнути своїм розумом, як можна було таке зробити, я про росіян.Це наскільки повномасштабне збочення, що неможливо зрозуміти здоровим мозком. Але він бачив, він розумів. Він говорив, Путін не зупиниться, вони прийдуть. І він збирав. Більше того, у нього здоров’я дуже не дуже. У нього вже було закрито військовий квиток. Він сам пішов у військкомат, відновив його і сам записався, коли тільки почалося мляве створення тероборони у січні. Він уже залишив свої координати. Тобто він справді готувався", — розповіла Висоцька.

Висоцька зазначила, що саме інтуїція чоловіка допомогла йому бути більш-менш готовою до війни, коли його побратими йшли зовсім голими та босими.

Телеведуча також розповіла, що її чоловік дуже мудро говорить про своє рішення піти воювати: "Він каже, дуже важливу річ, нехай я повоюю, а не наші діти, і я це роблю для того, щоб нашим дітям не діставалася війна. І він це говорить, тому що він так відчуває", — резюмувала Висоцька.

Поки Олексій захищав столицю, на Херсонщині в окупації опинилася вся його родина, яка там пробула 9 місяців. Уже після деокупації Тетяна вивезла сестру, свекра та брата чоловіка. Проте вже за два тижні мати Олексія померла.