Український захисник розповів Ніколасу Кармі про свій лук і зачарував мережу

Читать на русском

Український захисник розповів Ніколасу Кармі про свій лук і зачарував мережу

Український захисник розповів Ніколасу Кармі про свій лук і зачарував мережу

Український захисник бригади "Азов" розповів про вартість свого "образу" відомому львівському блогеру Ніколасу Кармі, який цікавиться вартістю вбрання українських зірок та звичайних перехожих. Від користувачів Інтернету воїн отримав море захоплень та навіть звання власника найкращого луку.

Чоловік саме йшов вулицями Львова, коли до нього підбіг блогер. Військовий розповів, що служить у 6-му батальйоні 12-ї бригади "Азов". Як видно на відео, яке Ніколас Карма оприлюднив в Instagram, чоловік був повністю укомплектований, він розповів про вартість кожної речі до деталей.

Амуніція йому вартувала чималих коштів, що в сумі сягнуло близько 6,5 тис. доларів (254,5 тис. грн). Однак, попри такі шокуючі суми, він витратив на свій "образ" на 1,5 тис. доларів менше, ніж працівниця Львівської митниці Юлія Дрига, яка щомісяця заробляє лише 15 тис. гривень.

Воїн із собою мав автомат, який назвав "домашньою зброєю", а годинник – подарунок колишньої дівчини. Шолом йому обійшовся у 25 тис. грн, навушники Sordin – 15 тис. грн, плитоноски – 40 тис. грн, зброя і тепловізор – по 60 тис. грн, кевлар – 2 тис. грн, рукавиці – 2 тис. грн, захист пахової зони – 4 тис. грн і пояс – 9,5 тис.₴

Однак лише одяг йому обійшовся у близько 37 тис. грн: взуття Belleville – 12 тис. грн, штани – 6,5 тис. грн, наколінники – 1,5 тис. грн, панамка – 1 тисяча грн і куртка "Level 7" – 16 тис.₴

Воїн зізнався, що самостійно купує амуніцію, хоч керівники бригади видають усе, що потрібно військовим.

 ekikdiqrqidqtant

У коментарях користувачі Інтернету підтримали чоловіка та назвали його образ найкращим з усіх, які доводилося бачити. Зокрема, відповідне відео в Instagram за годину з моменту публікації набрало 17 тис. вподобайок.

  • "Не "гучами" і "прадами" єдиними. Гарний, щирий хлопець".
  • "Цей лук значно миліший серцю україночки, ніж "луївітони" всякі".
  • "Найкращий лук з усіх луків – це лук нашого захисника".
  • "Нарешті реалії, а не рожеві окуляри".
  • "Ніколасе, це ваше найкраще відео!"