У РФ спецназ затримав геймера, який грав у СS за терористів

Читать на русском

У РФ спецназ затримав геймера, який грав у СS за терористів

У РФ спецназ затримав геймера , який грав у СS за терористів

У Росії спецназ влаштував "маски-шоу" в одному із комп’ютерних клубів Нижнього Тагілу. Силовики у повній амуніції затримали одного з відвідувачів клубу, який грав у Counter Strike.

Про це повідомляють російські ЗМІ. Вони стверджують, що жорстко затриманий хлопець у комп’ютерній грі грав "за терористів", деякі пропагандисти намагаються виправдати дії ОМОНу тим, що він нібито підозрюється у пограбуванні дворічної давнини.

У Нижньому Тагілі Свердловської області 3 квітня силовики з підрозділу ОМОН влаштували "маски-шоу" в одному з комп’ютерних клубів. За даними місцевого видання E1.RU, спецназ жорстко затримував "геймера, який грав у Counter Strike".

"У Нижньому Тагілі поліція у супроводі спецназу увірвалася в комп’ютерний клуб і затримала геймера, який грав у цей момент за терористів. Хлопця буквально відірвали від комп’ютера і поклали на підлогу. Все це потрапило на відео", – пише видання, публікуючи зняті у закладі кадри.

На особливо "небезпечну" операцію до комп’ютерного клубу прибули троє спецназівців у касках та бронежилетах, їх супроводжували ще двоє чоловіків у цивільному одязі. Силовики накинулися на хлопця за комп’ютером, повалили його на підлогу долілиць, завдали пару "профілактичних" ударів ногами та скрутили затриманому руки за спиною.

У Росії спецназ затримав геймера, який грав у Counter Strike за терористів. Відео qrxiquiuqidrtant

У Росії спецназ затримав геймера, який грав у Counter Strike за терористів. Відео

На відео також видно, як інший відвідувач, що сидів поруч, з переляку кинув клавіатуру з мишкою і відсунувся подалі, щоб не потрапити під "роздачу".

"Це сталося 3 квітня. Молодий хлопець, близько двадцяти років, в цей момент грав у Counter Strike за терористів, і тут на нього настрибує не віртуальний, а реальний спецназ. Дуже несподівано", – наводить видання слова очевидця, який передав відеозапис.

Також журналісти наголосили, що інформації про те, який злочин звинувачують у геймері, на даний момент немає.

У МВС у Свердловській області подію не коментують взагалі ніяк. А окремі пропагандисти взялися виправдовувати дії силовиків повідомленнями, що вони нібито затримували в комп’ютерному клубі підозрюваного у пограбуванні, скоєному у 2022 році.