"Панна Карпат" збирає власні запаси води

Читать на русском

"Панна Карпат " збирає власні запаси води

В березні-квітні 2024 року компанія ТОВ «Панна Карпат» Олега Олійнічука і Тетяни Кізян з Вінницької області придбала два спеціальних дозволи на мінеральні та питні підземні води на Івано-Франківщині.

Повідомляє NADRA.INFO із посиланням на дані Державної служби геології та надр України і АТ «Прозорро.Продажі».

Так, у квітні стало відомо, що Панна Карпат унаслідок угоди на вторинному ринку спецдозволів стала власником права користуватися Ново-Мізунським родовищем мінеральних підземних вод. Раніше цим дозволом володіло ТОВ «Мізунь» Артура Анопольського. Внесення відповідних змін до спецдозволу №5526 Держгеонадра погодили наказом №174 від 12.04.2024 (завантажити).

Місяцем раніше Панна Карпат здобула перемогу в аукціоні Держгеонадр з продажу спецдозволу на ділянку питних підземних вод Лисинець, де розташоване джерело № 2-н. Панна Карпат запропонувала за лот 2 727 000 грн (торги стартували з 2 663 801 грн). Станом на 24.04.2024 аукціон має статус завершеного, що свідчить про викуп спецдозволу переможцем торгів.

Бренд «ПАННА КАРПАТ» вже представлений на українському ринку питної бутильованої води. Вода виготовляється на замовлення виробника напоїв ТОВ «Еко-Сфера» Валентини та Олега Гончаруків з Вінниччини. Виробником води на етикетці ПАННИ КАРПАТ вказано ТОВ «Астрея» Валентини Гончарук. За спостереженнями NADRA.INFO, Астрея також виробляє воду для брендів VODA UA Андрія Матюхи та IDEALIST Сергія Корецького. За даними YouControl і Держгеонадр, станом на квітень 2024 р. спеціальними дозволами на користування надрами ТОВ «Астрея» не володіє.

В грудні 2023 р. до Українського національного офісу інтелектуальної власності та інновацій (УКРНОІВІ) надійшла заявка про реєстрацію торгової марки зі знаком «панна карпат». Імʼя заявника в інформаційній системі УКРНОІВІ станом на 24.04.2024 відсутнє:

 qkxiqdxiqdeihrant

Джерело: https://sis.nipo.gov.ua/

Також в СІС УКРНОІВІ містяться дані про іншу заявку щодо реєстрації однойменної торгової марки. Заявка надійшла восени 2022 р., заявник Олег Гончарук:

Джерело: https://sis.nipo.gov.ua/

Нагадаймо, раніше ТОВ «Мізунь» було постачальником води для бренду VODA UA.

До вересня 2023 р. ТОВ «Панна Карпат» мало назву ТОВ «Акцент Файненшл». Олег Олійнічук і Тетяна Кізян стали власниками компанії в листопаді 2023 р.

Джерело