Управління держохорони замовило два позашляховики Land Cruiser Prado по 2 мільйони

Управління державної охорони України 15 листопада за результатами тендеру замовило ТОВ «Гранд Мотор» автомобілів на 3,97 млн₴ Про це повідомляється у системі «Прозорро».

До 20 грудня поставлять два автомобілі спеціалізованого призначення на базі позашляховика Toyota Land Cruiser Prado 2.8 L 6A/T у комплектації Comfort 2023 року випуску по 1,98 млн₴ Зі спеціалізованого обладнання в ньому будуть сигнальний гучномовний пристрій, сім проблискових маяків, захисна сітка радіатора та маскувальна плівка-покриття вікон салону.

У салонах комплектація Comfort без спеціалізованого обладнання коштує від 1,82 млн₴

Повнопривідний автомобіль має дизельний двигун об’ємом 2,8 л та автоматичну коробку передач. У ньому будуть різні системи безпеки, фронтальні та бокові подушки безпеки водія та переднього пасажира, колінна подушка безпеки водія, захисні бокові шторки, камера заднього виду, круїз-контроль, клімат-контроль, дзеркала з електроприводом тощо. Також передбачені металевий захист картеру двигуна та основних вузлів трансмісії і зимова гума.

Хмельницький «Гранд Мотор» належить Тетяні Дерешук і Марії Гвоздьовій, яка раніше була міською головою Красилова на Хмельниччині. Фірму в 2006 році заснував екс-нардеп від партії «Блок Петра Порошенка» Михайло Гвоздьов. Директоркою є Анжела Скарлош.