В РФ глава військово-спортивного центру закликав дітей до вбивств українців

Читать на русском

В РФ глава військово-спортивного центру закликав дітей до вбивств українців

В РФ глава військово-спортивного центру закликав дітей до вбивств українців

Керівник військово-спортивного центру в Новосибірську під час тренування з дітьми закликав "вбивати х*хлів". Відео з відповідним закликом окупант, який брав участь у війні проти України, опублікував самостійно, він також похвалився тим, що матюкається у присутності дітей.

Про це пише місцеве видання "Сибирский экспресс". Раніше згаданий "герой СВО" відзначився побиттям палицею 10-річного "вихованця".

"Керівник військово-спортивного центру "Альфа" Данііл Шарган опублікував відео "заняття з стройової підготовки". "Давай-давай ОРЕЛ, вбивай х*хлів! Лібероїди, не чую кукурікання!", – написав він у "ВКонтакте".

 qkxiqdxiqdeihrant

У відео, на якому діти з автоматами займаються на дитячому майданчику, він також закликає "вбивати", пише "Сибирский экспресс".

Видання також зазначає, що в іншому дописі окупант хвалиться тим, що матюкається при дітях. На прикріпленому до допису відео зафіксовано тренування із трьома маленькими дітьми на набережній річки Об. Наприкінці ролика Шарган влаштовує для вихованців забіг, "мотивуючи" їх установкою "хто останній – той ліберал".

Шарган, який називає себе "ветераном СВО з двома відрядженнями", не вперше стає "героєм" публікацій у ЗМІ. Нещодавно одна з мешканок Новосибірська звинуватила "тренера" у побитті палицею її 10-річного сина. Дисонансу між тим, що вона мріяла про військову кар’єру для власної дитини і тим, що її розлютило, що син з раннього віку "занурився" у реальні традиції російської армії, обурена росіянка, схоже, не бачить.

"Я почитала відгуки [про "Альфу"], поспілкувалася з батьками дітей, які водять синів туди, і вони всі в захваті. Я віддала сина з упевненістю, що все буде добре, напрацьовується дисципліна та плюс спорт, військові навички. Надалі я хотіла, щоб він пішов у військове училище. Син теж був у захваті. Ми почали ходити туди з 13 лютого, а нещодавно прапорщик сказав, що по 4 березня у дітей буде польовий вихід із відпрацюванням навичок. Після всього я забрала сина зі штабу з розбитою головою, він розповів, що всі дні на польовому прапорщик за невиконання наказів бив його палицею по голові у присутності всієї групи", – скаржилася росіянка місцевим журналістам.

"Наставництво" новоспеченого "героя СВО" для 10-річного вихованця закінчилося госпіталізацією. А місцева прокуратура навіть нібито розпочала перевірку.

За версією Шаргана, дитина в отриманих травмах винна сама: хлопець, мовляв, "вдарився головою об колоду, коли ніс її". Та й взагалі, постраждалий неповнолітній, на думку "наставника" – неабиякий симулянт, адже "були такі моменти, що він прикидався непритомним, плакав".