Аліна Гросу показала нові фото з весілля і натякнула, що вийшла заміж за відомого росіянина

Фани артистки впевнені , що її обранцем став російський актор Роман Полянський.

Українська співачка Аліна Гросу продовжує інтригувати шанувальників, хто ж став її другим чоловіком.

На сторінці в Instagram виконавиця розмістила нові фото зі свого весілля на узбережжі океану. І чи не вперше артистка показала свого обранця не зі спини, а обличчям до камери. Втім, як і раніше, особистість другого чоловіка Гросу все ще приховує. А на свіжих знімках його обличчя Аліна закрила білим сердечком.

Разом з тим, зірка дещо задовольнила цікавість прихильників і натякнула, хто б міг стати її новим чоловіком. Багато з фанів припускали, що Гросу вийшла заміж за російського актора Романа Полянського, з яким зустрічалася до початку повномасштабної війни.

У Instagram Аліна практично підтвердила ці здогадки шанувальників:

«Були різні періоди в моєму житті. І смуток, і радість. Останнім часом мені багато пишуть про одну людину… Він і справді є радістю в моєму житті», — загадково відповіла Гросу.

Зазначимо, що чоловік з весільних фото, якого артистка так ретельно приховує за смайликами, й справді схожий на Полянського. Згідно з «розслідуванням» фанів, за статурою, волоссям, зростом, ба навіть нігтями та формою вушних раковин це «100% Полянський».

Нагадаймо, що стосунки з російським актором Романом Полянським Аліна Гросу розсекретила на початку березня 2021 року. Тоді вони вперше з’явилися на світському заході в Києві. Та з початком повномасштабної війни Полянський жодним чином не висловив своєї позиції і не засудив дії Путіна, а Гросу почала активно волонтерити і припинила постити спільні фото з актором. Натомість друг родини Гросу Павло Зібров казав, що на початку російського вторгнення Гросу з Полянським перебували на заході України і що в Романа проукраїнська позиція.