Українському військовому довелося три години стояти в тамбурі потяга через службового собаку: в "УЗ" відреагували на скандал

Читать на русском

Українському військовому довелося три години стояти в тамбурі потяга через службового собаку: в

Українському військовому довелося три години стояти в тамбурі потяга через службового собаку: в "УЗ" відреагували на скандал

Український військовий зі службовим собакою був змушений близько трьох годин їхати у тамбурі вагона в потязі "Інтерсіті". Представники "Укрзалізниці" пояснили ситуацію правилами компанії.

Про інцидент повідомила у соцмережі волонтерка Дар‘я Бронська, пише "Київ | Times". Українка заявила: "Мені соромно, що військового змушують стояти в тамбурі".

Про своє обурення волонтерка написала у пресслужбу компанії. Там пояснили, що, згідно із правилами "УЗ", тварини вище 45 см в холці не можуть подорожувати в "Інтерсіті". Якщо це купейний вагон, то потрібна переноска для менших тварин, а для більших – повністю викуплене купе та обов‘язкове спорядження (повідець та намордник).

Українському військовому довелося три години стояти в тамбурі потяга через  службового собаку: в  queiqxeiudiqhhant

Українському військовому довелося три години стояти в тамбурі потяга через  службового собаку: в

В "УЗ" погодилися, що правила застарілі і робота над їх оновленням триває, однак це зробити не так просто – зміни вносять до Кабінету міністрів, що значно уповільнює процес. Водночас компанія вивчає досвід іноземців у цьому питанні.