Кадиров призначив свого 16-річного сина куратором школи спецназу в Чечні

Адам Кадиров виступає перед батальйоном імені шейха Мансура Міноборони Росії. Чечня, Грозний, листопад 2023 року

Голова російського регіону Чечні Рамзан Кадиров призначив свого 16-річного сина Адама куратором Російського університету спецназу імені Володимира Путіна у Гудермесі. Про це він написав ввечері 28 квітня у своєму телеграмі.

«Я прийняв рішення призначити Адама Кадирова куратором РУС. Він тісно знайомий з діяльністю знаменитого університету, тому я вважаю, що чудово впорається з покладеними обов’язками», – заявив Кадиров.

Як зауважує «Настоящее время», Кадирову-молодшому почали вручати нагороди та призначати його на високі посади після того, як він побив у слідчому ізоляторі обвинуваченого у спаленні Корану Нікіту Журавеля, якого пізніше засудили до 3,5 років в’язниці.

Крім того, Адам Кадиров став Героєм Чечні, начальником відділу забезпечення безпеки свого батька та куратором батальйону імені шейха Мансура.

Напередодні дочка Кадирова, 24-річна Хадіжат, була призначена першою заступницею керівника адміністрації глави та уряду Чечні.

У вересні минулого року Міністра внутрішніх справ Чечні Руслана Алханова призначили на посаду заступника начальника головного управління з протидії екстремізму МВС Росії, відомого як Центр «Е». 28-річний син Алханова Адам є чоловіком дочки Кадирова Хадіжат. Раніше він став віцепрем’єром Чечні.

Форум