У Сквирі відкрили новий безпековий простір для дітей

У Сквирі відкрили новий безпековий простір для дітей

Учора, 28 лютого, у місті Сквира Білоцерківського району відкрили новий "Клас безпеки"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу ДСНС.

Сквира – невеличке містечко на Білоцерківщині, де містяни разом з рятувальниками докладають багато зусиль для безпеки своєї малечі і відкриття чергового Класу безпеки тому підтвердження.

Так, 28 лютого розпочав свою роботу четвертий безпековий простір – новий Клас безпеки створили на базі Скирського навчально-виховного комплексу.

Саме Клас безпеки — як стаціонарний навчальний простір для дітей та молоді, дозволяє детально та якісно розповісти підростаючому поколінню про основні правила безпеки в побуті, в школі і довкіллі і для цього створені усі умови: навчальні матеріали від UNICEF, манекени та стенди, мультимедіа та безпекові ігри і це все розташовано у спеціальних навчальних зонах.

У відкритті Класу безпеки взяли участь не лише рятувальники, освітяни та поліцейські, до урочистостей долучилася команда ДЮРП «Юні вогнеборці», яка приймає активну участь у житті школи та поза нею, долучаючись до роботи справжніх рятувальників.

Цікаві нові знання від фахівців оперативних служб, тематичні конкурси, виступ команди ДЮРП та майстер-клас від Вогнегасника нікого не залишили байдужими, адже тема безпеки вкрай актуальна. А на довершення, учні закладу мали змогу ознайомитися з пожежною спеціальною технікою та поринути до справжнього пожежного життя — приміряти бойовий одяг та спробувати загасити умовну пожежу.

Нагадаймо, що в Іванівській школі відкрили новий "Клас безпеки".