Поліція: армія РФ дроном атакувала автомобіль у Херсонській області, постраждали люди

Наслідки обстрілів силами РФ Херсонської області, фото ілюстративне

У неділю, 28 квітня, в селі Козацьке Херсонської області російський дрон атакував цивільний автомобіль, йдеться у повідомленні Національної поліції .

«У Козацькому російські військові атакували дроном-камікадзе типу «FPV» цивільний легковий автомобіль — постраждали троє чоловіків віком 40, 47 та 53 років», – кажуть правоохоронці.

У постраждалих внаслідок атаки, за даними Нацполіції, медики визначили мінно-вибухові травми та вогнепальні уламкові поранення.

Крім того, вдень військові РФ влаштували обстріл Станіслава з артилерії.

«Пошкоджено приватний будинок, поранення отримала 21-річна місцева жителька. Медики надали їй допомогу на місці», – зазначили правоохоронці.

Армія Росії 23 квітня обстріляла селище Козацьке на Херсонщині, внаслідок чого загинула літня жінка.

Російські війська щодня обстрілюють деокуповану частину Херсонщини, зокрема обласний центр. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Моніторингова місія ООН з прав людини станом на березень верифікувала дані про загибель в Україні 10 810 цивільних людей, поранення 20 556 – від початку повномасштабного вторгнення РФ. В організації припускають, що кількість жертв серед цивільних осіб є набагато вищою.

Форум