Нардеп заявила, що українців обурила чергова "гумореска" Кварталу-95

Picture

Народні депутати направили звернення до генпрокурора та глави СБУ щодо сценки «Кварталу 95» повідомила співголова фракції « Європейська Солідарність» Ірина Геращенко.

Коміки зіграли працівників ТЦК, які на робочому місці цілувались та нібито використовував це для шифрування від російських спецслужб. «Шифр» мав назву «ДПО» — «дотики-поцілунки-обнімашки».

Номер був присвячений скандалу з начальником Рівненського ТЦК Олександром Ярмошевичем.

Українців вкотре обурили сцени про військових від «Кварталу 95». Ірина Геращенко зазначила, що гучний скандал в Рівненському ТЦК вже має наслідки для фігурантів. Його учасник отримав дисциплінарне покарання, суспільний осуд, а сам Ярмошевич перепросив.

«Так, звичайно, в лавах армії є різні люди, як і в суспільстві. Військові теж роблять помилки й проступки, за які буває соромно. Але, на відміну від бидла з 95 кварталу, військові здатні вибачитися і спокутувати помилки.

«Квартал 95» — це концентрована ницість. Яка продовжує дуже технічно все знецінювати. Й не кажіть, що це по недоумкуватість й через дурний смак. Ні, це їх світогляд. Спочатку вони знищували українських політиків, аби привести до влади «нові обличчя». В одному номері все: й дрімучий сексизм, й паплюження гідності військових», — йдеться у повідомленні.

Геращенко додала, що разом із колегами на вимогу військових вона підготувала запити до Генпрокурора і Голови Служби Безпеки, аби ті звернули увагу на «спецоперацію проти ЗСУ у виконанні кварталу».

Нагадаймо, що раніше «Квартал 95» осоромився своїм номером про переселенку зі Скадовська. У ньому — російськомовна дівчина намагається говорити українською, час від часу перекручуючи зміст слів. Представляючись, вона повідомила співрозмовникові, що зі Скадовська. У її виконанні фраза пролунала як «сіськадовська».

Тоді на глузливий номер відреагував міський голова Скадовська Олександр Яковлєв. Він закликав режисерів гумористичного шоу перепросити в людей за недоречний номер.

Підготувала: Ніна Петрович