Виробник систем безпеки Ajax відкриває завод у Києві

ajax

Компанія Ajax Systems оголосила про запуск передсерійного виробництва в Києві. На заводі збиратимуть нові продукти.

Як ідеться в повідомленні компанії, мова йде, зокрема, про відеокамери TurretCam, BulletCam і DomeCam Mini, відеореєстратори Ajax NVR, клавіатури KeyPad TouchScreen та інші девайси.

Загальна потужність передсерійного виробництва від 50 до 70 тис. пристроїв на місяць. Наступного року виробничі потужності планують розширити на 50%.

"Розширення продуктового портфоліо до 135 девайсів та представлення пристроїв відеоспостереження зумовило створення виробничого центру ближче до інженерів-розробників. R&D команда зможе контролювати процеси виготовлення новинок, бо виробництво нових девайсів вимагає додаткового устаткування, тестування та перевірки перед виходом на серійне виробництво", – заявили в компанії.

Зараз до напрямку передсерійного виробництва активно наймають працівників різних категорій, і загалом команда складатиметься з 220 людей.

Навесні 2022 виробничі потужності Ajax Systems були релоковані у західний регіон України. У жовтні компанія відкрила свій перший завод за межами України – в Туреччині.

Ajax Systems – міжнародна технологічна компанія і найбільший у Європі виробник систем безпеки. Сьогодні, за даними компанії, Ajax захищає понад 2,5 млн користувачів у 187 країнах світу.

Автор: Галина Ялівець