Українці вивели в топ на Spotify трек "Да, я русский", який вийшов у день "виборів" Путіна

Читать на русском

Українці вивели в топ на Spotify трек

Українці вивели в топ на Spotify трек "Да, я русский", який вийшов у день " виборів " Путіна

Популярний цифровий музичний сервіс Spotify опублікував рейтинг пісень, які в поточному місяці користуються найбільшою популярністю серед слухачів із України. Друге місце в цьому рейтингу посів ганебний трек з красномовною назвою "Да, я русский".

Очевидно, деякі українські меломани забули, що в Україні триває терористична війна, під час якої Росія і росіяни жорстоко знищують українські міста та вбивають невинних людей. На рейтинг у Spotify звернув увагу Telegram-канал "Єврофани".

Мало того, що це пісня від російських виконавців, які завдяки прослуховуванням на стримінгових сервісах отримують гроші й платять їх потім у казну РФ, спонсоруючи тим самим війну. Так це ще й трек, який прославляє країну-терористку та її громадян.

У приспіві, зокрема, можна почути таке: "Да, я русский со мной Бог / Раша Раша держава наша / Наша Раша – Америка параша / Да, я русский со мной Бог / Раша Раша держава наша / Наша Раша – Америка параша".

Українці вивели в топ на Spotify трек  qhtixhiqttidzuant

В описі до пісні зазначається, що вона додана на Spotify виконавцем із псевдонімом "Наверное поэт".

"Артист із Росії. У 2024 році 15 березня в день виборів президента в Російській Федерації, випустив гучний альбом "СДЕЛАНО В РОССИИ". Хітом з альбому стала пісня під назвою "ДА, Я РУССКИЙ", забравши топ-1 чарту у всьому світі", – зазначено також в описі.

Українці вивели в топ на Spotify трек

Там же можна переглянути рейтинг, який демонструє кількість слухачів ганебної пісні в різних країнах. Україна, на жаль, без урахування Росії, в цьому списку пʼята. Пісню "Да, я русский" станом на зараз слухають аж 2109 українців.