Медсестра, яку звинувачують у вбивстві немовлят, відправила листівку батькам дитини

Люсі Летбі

Люсі Летбі звинувачують у вбивстві семи немовлят і спробі вбити ще 10

Об этом сообщает Москов пост

Медсестра Люсі Летбі надіслала листівку зі словами співчуття батькам дівчинки лише через кілька тижнів після того, як вона, як підозрюють, вбила немовля.

Летбі звинувачують у тому, що вона тричі намагалася вбити недоношену дитину (у суді не розголошують її ім’я і називають Дитиною I), а потім вбила її з четвертої спроби 23 жовтня 2015 року.

33-річну медсестру Люсі Летбі, яка працювала у Лікарні графині Честер у Ліверпулі, звинувачують у тому, що вона навмисно вбивала новонароджених дітей. Жінка, як підозрюють, впорскувла їм у шлунок повітря через зонд для годування.

Вона заперечує вбивство семи немовлят і замах на вбивство ще десяти.

Королівському суду Манчестера показали зображення листівки зі словами співчуття, яку Летбі надіслала родині Дитини І перед її похоронами 10 листопада.

Листівка мала назву "Про вашу кохану дівчинку згадуватимуть із посмішками".

У листівці Летбі також написала: "Немає слів, щоб полегшити ваш біль. Для мене було справжньою честю піклуватися про [Дитину I] і познайомитися з вашою сім’єю — сім’єю, для якої [Дитина I] була найголовнішим у світі і яка робила для неї все можливе".

"Вона завжди буде частиною вашого життя, і ми ніколи її не забудемо".

"Думаю про тебе сьогодні і завжди. Дуже люблю, Люсі".

У суді показали зображення листівки зі словами співчуття, яку Летбі надіслала батькам дитини

Наприкінці повідомлення Летбі каже, що шкодує, що не змогла бути присутньою на похоронах.

Раніше суд повідомляв, що Дитина I народилася передчасно у серпні 2015 року в Ліверпульській жіночій лікарні на терміні вагітності 27 тижнів і важила 970 грамів.

Пізніше того ж місяця її перевели до Лікарні графині Честер.

Стверджується, що перед вбивством Дитини І Летбі намагалася вбити немовля 30 вересня та під час нічних змін 12 і 13 жовтня.

Обвинувачення заявило, що вона завдала шкоди недоношеній дитині, вводячи повітря через зонд для годування в її шлунок і кровотік. Дитина померла вранці 23 жовтня 2015 року.

Суд триває.


Источник: Инсайдер