В Ірпені стартував ремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені стартував ремонт ще однієї багатоповерхівки

В Ірпені починається капітальний ремонт житлової багатоповерхівки по вулиці Северинівська, 160-2

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис заступника Ірпінського міського голови Андрія Кравчука.

Сьогодні в місті відбулась робоча нарада щодо початку капітального ремонту. Біля будинку вже стартували огороджувальні роботи, будівельники організовують будівельний майданчик та розпочинаються активні будівельні роботи з капітального ремонту.

Проєктом капітального ремонту будинку передбачено відновлення та підсилення залізобетонних панелей зовнішньої несучої стіни; заміна та підсилення пошкодженої частини покрівлі та технічного поверху, відновлення козирків; підсилення та заміна пошкоджених віконних і дверних прорізів; фасадні роботи з утепленням; електромонтажні роботи з заміни електроосвітлення сходів та тамбурів; заміна опорядження внутрішніх приміщень загального користування; роботи по відновленню вимощення тротуарів, відновлення газонів; встановлення системи блискавкозахисту.

Фінансує ремонт Міжнародна організація з міграції (МОМ) у співпраці з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, Київською обласною військовою адміністрацією та Ірпінською міською радою.

Нагадаймо, що Ірпінську громаду відвідали директор Директорату Східної Європи та Центральної Азії Кріс Аллан, директор програм розвитку посольства Великої Британії Стефан Коссофф та другий політичний секретар посольства Ебігейл Кемп.